Anlık Bildirim

Amazon'un yüksek bütçeli fantastik dizisi The Wheel of Time bu yıl geliyor; yeni bir video paylaşıldı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Time'ın ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı'nın bu yıl içerisinde geldiği resmi olarak açıklandı.

The Wheel of Time'ın ne zaman yayınlanacağı açıklandı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Amazon, Amazon Prime Video için iki büyük iddialı yapım hazırlıyor. Bunlardan ilki Yüzüklerin Efendisi dizisi. Diğeri ise Robert Jordan'ın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama olan The Wheel of Time.

The Wheel of Time Bu Yıl Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Amazon Prime Video'nun resmi Twitter sayfasından bir paylaşım yapıldı. Diziden kısa bir teaser video paylaşıldı ve dizinin bu yıl içerisinde geleceği duyuruldu. Geçtiğimiz aylarda çekimleri biten dizinin bu yıl içerisinde gelmesi tahmin ediliyordu. Büyük bir ihtimalle yıl sonuna doğru gelecektir.

Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor.

The Wheel of Time ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı, fazlasıyla önemli bir fantastik eser. Uzunluğu ve derinliği sebebiyle birçok insan okumaktan çekinse de en iyilerden birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bahsi geçen yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim