Anlık Bildirim

TikTok, içerik oluşturuculara doğrudan para gönderme özelliği getiriyor: Bahşişler

Sosyal medya platformu TikTok, içerik oluşturucuların canlı yayınlarda aldıkları hediyeler haricinde de para kazanmalarını sağlayacak Bahşişler isimli bir özelliği test ediyor.

TikTok'a Bahşişler özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

TikTok, içerik oluşturucuların takipçilerinden para kazanmalarını sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Platform, Bahşişler adı verilen yeni bir özellik ile kullanıcıların, sevdikleri içerik oluşturuculara doğrudan para göndermelerine olanak tanıyacak.

TikTok'tan yeni para kazandırma yöntemi

İlk olarak TikTok'ta içerik üreten Jera Bean tarafından fark edilen Bahşişler özelliği, içerik oluşturuculara canlı yayınlar haricinde ve doğrudan para gönderebilmeyi mümkün kılacak. Özelliğin test aşamasında platform, ödemelerde herhangi bir kesinti yapmıyor. Test aşamasındaki özelliği denemeye başlayan içerik oluşturucuların profillerinde Bahşişler düğmesi yer almaya başlayacak.

Bir şirket sözcüsü özelliğin test edildiğini doğrulayarak: “Topluluğumuza değer katmanın ve TikTok deneyimini zenginleştirmenin yeni yollarını her zaman düşünüyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Bahşişler özelliğinin yerleşik olarak uygulamaya ne zaman dahil edileceğine dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Sınırlı testin bir parçası olmak isteyen içerik oluşturucunun özelliğe başvurabilmesi için en az 100.000 takipçisinin ve hesabının iyi durumda olması, yaş gereksinimini karşılaması ve TikTok'un şartlarını kabul etmesi gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim