Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilin satışında ön sipariş yönteminin kullanılabileceğini belirtmiş hatta ilk ön siparişi kendisi vermişti. Yerli otomobille ilgili ön sipariş talebinde bulunmak isteyen kişilere yönelik TOGG’dan resmi bir açıklama geldi.
TOGG’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, ön sipariş talebinde bulunmak isteyen kişi ve kurumların TOGG’dan gelecek resmi açıklamaları beklemesi gerektiği belirtildi:
İlginizi Çekebilir
Ayrıca Bkz. "Yerli otomobil sonunda tanıtıldı! İşte yerli otomobil tasarımı"
“Tanıtımının ardından, milletimizin büyük beğeni ve teveccühünü kazanan Türkiye’nin Otomobili için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda mesaj ve telefon almaktayız. Türkiye’nin Otomobili’nin üretim, satış ve pazarlama stratejileri titizlikle yürütülmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın manevi değeri çok yüksek ön siparişi dışında araçlarla ilgili resmi ön sipariş talebinde bulunmak isteyen kişi ve kurumların TOGG tarafından yapılacak resmi açıklamaları takip etmesini önemle rica ederiz.”
Yerli otomobilin tanıtılmasının ardından gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde yerli otomobilin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde ön siparişe açıldığı, ödeme miktarının da 30-40 bin TL arasında olmasının beklendiği haberleri ortaya çıkmıştı. Fakat TOGG’dan konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Ulan ne guldum ya içerisi birleşmiş milletler gibi
Dur pardon arabanın biyiklari var o yerli jsjsjsjs
2022'den sonra hepimiz göreceğiz.Kim haklı kim haksız ortaya çıkacak.
şuan elektrikli araç sayısı az da kimse sıra beklemiyor,ama yaygınlaşınca elektrikli araçlar sarj kuyruklarında beklemek zorunda kalacak.
evde doldurmaya kalksan 30 saate anca doluyormuş.
Zaman kimin yüzünü kızartacak hep beraber görecez.
Laf kargaşasına gerek yok. Bekleyelim görelim yüzleşelim.
https://www.youtube.com/watch?v=NbsvqEwTuSc&feature=youtu.be
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
17566 kez okundu.
61 kişi, toplam 69 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Türkiye Haberleri ve