Anlık Bildirim

TOGG'un Kullanıcı Laboratuvarı faaliyete geçti

Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde faaliyete geçen Kullanıcı Laboratuvarı'nda TOGG'un teknolojileri incelenip deneyimlenebilecek. TOGG'un Gemlik fabrikasındaki çalışmalar ise devam ediyor.

TOGG'un Kullanıcı Laboratuvarı faaliyete geçti Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin otomobili olarak piyasaya sürülecek ilk C-SUV model için çalışmalar sürerken, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan (TOGG) bugün yeni bir paylaşım geldi.

TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Kullanıcı Laboratuvarı'nın Bilişim Vadisi'nde faaliyete geçtiği açıklandı. TOGG'un açıklamasında "TOGG teknolojilerinin inceleneceği, test edilip deneyimleneceği Kullanıcı Laboratuvarı (User Lab) Bilişim Vadisi’nde faaliyete geçti." ifadelerine yer verildi. Açıklamada da belirtildiği gibi burada yerli otomobilin sahip olacağı teknolojiler incelenip deneyimlenebilecek.

Öte yandan TOGG'un Gemlik tesisindeki çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tesisteki çalışmalarla ilgili de bir güncelleme yapılmış ve inşaatın durumuyla ilgili bilgiler paylaşılmıştı. Bu kapsamda montaj tesisi, enerji tesisi, arıtma ve batarya tesisleri gibi alanlarda gelinen son nokta hakkında açıklamada bulunulmuş ve pek çok yerde temel altı su yalıtım işleri ile temel demir imalatı ve temel beton işlerinin tamamlandığı belirtilmişti.

TOGG'un Kullanıcı Laboratuvarı faaliyete geçti Tam Boyutta Gör

İnşaat çalışmalarının yanı sıra TOGG'un kadrosu da alanında deneyimli isimlerle büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda, daha önce şirkete danışman olarak dışarıdan destek veren Murat Günak'ın TOGG'un tasarım patronu olarak ekibe katıldığı açıklanmıştı. TOGG'un üreteceği ilk model olan ve tasarımı pek çok ülkede tescillenen C-SUV'un 2022 yılının sonunda banttan inmesi planlanıyor.

TOGG'un Gemlik'teki fabrika inşaatındaki çalışmalar 24 saat canlı yayınlanmaya devam ediyor. Buradaki linkten bahse konu yayına ulaşabilir, gelişmeleri izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim