Anlık Bildirim

TP-Link’ten uygun fiyatlı yönlendirici

WiFi 5 standardını temele alan TP-Link Archer C6 V3.2 adındaki yeni yönlendirici maliyete odaklı bağlantı hızları arayanlar için önemli bir alternatif olmayı amaçlıyor. 

TP-Link Archer C6 V3.2 Tam Boyutta Gör

Evlerimizde kablosuz modemler genelde internet bağlantısı için yeterli oluyor ancak özellikle oyuncular başta olmak üzere akıcı internet bağlantısına ihtiyaç duyanlar için yönlendirici kaçınılmaz oluyor. TP-Link konuya maliyeti de düşünerek yaklaşmış.

TP-Link Archer C6 V3.2 özellikleri ve fiyatı

TP-Link Archer C6 V3.2 yönlendirici modeli maliyete odaklandığı için WiFi 5 standardını temel alıyor. 5GHz bandında 867Mbps, 2.4GHz bandında ise 300Mbps şeklinde aktarım hızları mevcut.

IPv6 IPoE ve WPA3 desteği sunan yönlendirici Japonya’daki pek çok IPv6 servisi ile uyumlu. 4 adet anten ile 3 katlı bir evde sinyal sorununu çözebiliyor. TP-Link OneMesh uyumlu ile örgü ağlarında da kullanılabiliyor.

Ebeveyn kontrolü, misafir ağı, köprü modu, VPN sunucu, 4 adet Gigabit LAN, 1 adet Gigabit WAN girişi gibi özellikleri olan TP-Link Archer C6 V3.2 yönlendirici için 30$ gibi oldukça uygun bir fiyat etiketi belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim