Anlık Bildirim

Türk Telekom’dan yeni müşterilerine 24 ay sabit fiyat

Türk Telekom yeni müşterilerine 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyor. Yüksek hızlı internet altyapısını tüm kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor.                

Türk Telekom’dan yeni müşterilerine 24 ay sabit fiyat Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda internet fiyatları hızlı yükseliş yaşıyor. Taahhütlü müşteriler zamlardan etkilenmiyor ancak taahhütsüz müşteriler bu zamlara yakalanıyor. Türk Telekom, zamlardan etkilenmek istemeyen yeni bireysel müşterileri için 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyor.

Türk Telekom, bugün yaptığı açıklamada önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de yeni müşteriler için 24 ay taahhüt sunmaya devam edeceğini belirtti.

İnternet ağını yaygınlaştırmayı planladıklarını belirten Türk Telekom Sabit Hizmetler Pazarlama Direktörü Nilay Altan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’nin lider ev interneti sağlayıcısı olarak, ülkemizin internet penetrasyonunu artırmaya yönelik adımlar atmak, internet kullanıcılarını yüksek hızlara ulaştırmak ve kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek öncelikli stratejilerimiz arasında yer alıyor. Yüksek hızlı ve limitsiz internet hizmetlerimizi tüm kullanıcılarımıza son teknoloji ile ulaştırma hedefiyle farklı internet teklifleri sunmaya devam edeceğiz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12255 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim