Anlık Bildirim

Vodafone ve Riot Games, Türkiye'nin ilk 5G Wild Rift turnuvasını duyurdu

League of Legends ile tanıdığımız Riot Games'in yeni mobil oyunu League of Legends: Wild Rift'in, Vodafone ve Riot Games ortaklığında ilk 5G turnuvası duyuruldu.

Türkiye'nin ilk 5G Wild Rift turnuvası duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Riot Games'in yaptığı mobil oyun League of Legends: Wild Rift'in turnuvası duyuruldu. Ayrıca FreeZone’lular için bir de güzel haber paylaşıldı.

Geçtiğimiz saatlerde Riot Games ve Vodafone yeni bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında iki şirket, Türkiye’nin ilk 5G Wild Rift Mobil Turnuvası’nı da düzenleyecek. “Vodafone FreeZone Wild Rift 5G Turnuvası” adıyla 30 Haziran’da düzenlenecek etkinlik, 5G üzerinden canlı yayınlanacak.

FreeZone’lular Wild Rift'i İnternetten Yemeden Oynayabilecek

Birçok oyunu portföyünde bulunduran ve gençlere inernetten yemeden oyun deneyimi sunan FreeZone Gaming, kütüphanesine League of Legends: Wild Rift'i de ekledi. Vodafone bundan sonraki süreçte FreeZone’lu gençlere “Wild Rift”i internetinden yemeden ve en düşük ping garantisiyle oynama ayrıcalığı sunuyor.

Türkiye'nin ilk 5G Wild Rift turnuvası duyuruldu Tam Boyutta Gör

Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Riot Games olarak, uzun yıllardır dijital oyun ekosisteminin bayrak taşıyıcılığını üstleniyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularımıza tüm koşullarda en üst düzey oyun deneyimi yaşatmak öncelikli hedefimiz. Mobil oyun dünyasında pek çok ilke imza atan Wild Rift, teknik detaylarından tasarımına, müziklerinden oyun içi yeniliklerine kadar uzun yıllar boyunca büyük emekler verdiğimiz bir ürünümüz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Wild Rift'in 2021 Apple Tasarım Ödülü’nü kazanması da bizleri çok heyecanlandırarak onurlandırdı. Gerek oyuncularımızdan gerekse diğer paydaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerden doğru yolda olduğumuzu anladığımız Wild Rift, bizler için yepyeni bir deneyim yolculuğuna açılan bir kapı oldu. Bu yolculukta elbette tüm paydaşlarımızla birlikte yürüyoruz. Bu kapsamda, geçmişte de birlikte oyuncularımza pek çok yenilik sunduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla yeni bir işbirliğine daha imza atmaktan çok mutluyuz. Merkezinde ‘oyuncu deneyimi’ olan bir şirket olarak, bu işbirliğiyle oyuncularımıza ve sektörümüze sunduğumuz faydayı büyütmeyi hedefliyoruz. Riot Games Türkiye olarak her zaman oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim