Anlık Bildirim

tvOS 12 ile gelen yenilikler neler?

Televizyonları akıllandıran ve iOS ekosistemi ile birleştiren Apple TV'nin yeni yazılım güncellemesi tvOS 12 tanıtıldı. Dolby Atmos desteği ile öne çıkan tvOS 12 ile gelen yenilikler neler?

tvOS 12 ile gelen yenilikler neler? Tam Boyutta Gör

Apple, televizyonları akıllı cihaza dönüştüren Apple TV için yeni yazılım güncellemesini tanıttı. tvOS 12 ile birlikte Apple Watch modellerine çift ekran ve resim içinde resim özelliğinin ekleneceği söyleniyordu. Ne yazık ki bu söylentiler doğru çıkmadı. tvOS 12 ile gelen yenilikler, beklentileri karşılayamayacak gibi gözüküyor.

Dolby Atmos desteği

Apple TV 4K’ya Dolby Atmos ses desteği eklendi. Bu sayede filmleri ve videoları seyrederken sinema seviyesinde ses deneyimi elde edeceksiniz. Bu sonbaharda iTunes’ta yer alan 4K HDR film ve dizilerin bazıları Dolby Atmos ses kalitesine kavuşacak. Daha iyi hörsel deneyim için Dolby Vision desteği de sunan Apple TV, Dolby Atmos ile birlikte ikisini bir arada sunan tek medya cihazı olacak.

iOS cihazınızdaki parolalar televizyonunuzda

Sanal klavyeyi kullanarak parola girmek bir hayli zahmetli. Bunun için kendi bünyesinde otomatik doldurma özelliği bulunan Apple TV’ye tvOS 12 ile birlikte iPhone ve iPad’inizdeki parolalar da aktarılacak. iOS cihazınızda otomatik doldurulan parola formları, Apple TV’de de otomatik olarak doldurulacak.

tvOS 12 ile gelen yenilikler neler?
 

Apple TV Remote, iPhone veya iPad’deki Denetim Merkezi’ne otomatik olarak eklenecek ve böylece, kullanıcılar Apple TV kontrollerine çabucak erişebilecek.

tvOS 12 ile gelen yenilikler neler?
 

Havadan çekilmiş ekran koruyucu görüntüleriyle hoş bir deneyim sunan Apple TV, yeni güncelleme ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonu Ulusal Laboratuvarı ve Uzayda Bilimin Gelişmesi Merkezi (CASS) tarafından kaydedilmiş görüntüleri de burada gösterecek. 4K HDR kalitesinde uzay ve dünya görüntüleri Apple TV aktif değilken odanızda sergilenecek.

Apple TV 4K ve 4. nesil Apple TV için Önümüzdeki Sonbaharda

tvOS 12’ye eklenen yenilikler pek çok kullanıcı tatmin etmedi. Dolby Atmos dışında neredeyse hiç yenilik yok. tvOS 12, önümüzdeki sonbaharda Apple TV 4K ve 4. nesil Apple TV için yayınlanacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim