Twitter, videolardaki altyazı kontrolü için CC düğmesinin artık iOS ve Android'deki herkes için kullanılabilir olduğunu duyurdu. Şirket, bu özelliği Nisan ayından bu yana sınırlı sayıda iOS kullanıcısıyla test ediyordu.
Twitter videolarında altyazı
Twitter'daki altyazılar şimdiye kadar Android veya iOS cihazlardaki erişilebilirlik ayarlarından altyazı özelliğinin açılıp açılmadığına ve cihazın sesinin kapalı olup olmadığı gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak gösteriliyordu.
Platform, yeni güncellemeyle artık kullanıcıların videoların sağ üst kısmında yer alan bir CC düğmesi üzerinden altyazıları açıp kapatabileceğini söyledi.
The Verge'e konuşan bir Twitter sözcüsü CC düğmenin yalnızca altyazıları zaten mevcut olan videolarda görüneceğini ve otomatik altyazı sistemi ile ilgili olmadığını belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.