Anlık Bildirim

Twitter CEO’su Jack Dorsey, merkeziyetsiz Bitcoin (BTC) borsası kuracak

Kripto paralara yönelik yatırımlarıyla Bitcoin yatırımcılarının gönlünü kazanan Twitter CEO'su Jack Dorsey şimdi de merkeziyetsiz Bitcoin borsası kuracağını duyurdu.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin (BTC) borsası kuruyor Tam Boyutta Gör

Twitter CEO’su Jack Dorsey, Square’e bağlı yeni ekip TBD’nin merkeziyetsiz Bitcoin (BTC) borsası kuracağını açıkladı. Bölümün başkanı olan Mike Brock, borsanın tıpkı Coinbase gibi merkezi ve saklama hizmetlerini içerdiğini ifade etti.

TBD ek olarak, Bitcoin‘e (BTC) özgü olacak açık kaynaklı bir borsa oluşturmayı hedefliyor. Bununla birlikte Brock, birimin köprü görevi görecek diğer Blockchain ağlarını da dikkate alacağını söylüyor. Açıklanana göre TBD şu anda maliyet ve ölçeklenebilirlik problemleri üzerine çalışıyor. 

Jack Dorsey, Temmuz ayında Square’in yeni bir kripto ekibi oluşturduğunu duyurmuştu. Vitalik Buterin projeyi olumsuz eleştirmiş ve projenin merkeziyetçiliğini sorgular nitelikte bir açıklama yapmıştı. Fakat Dorsey bu alanda çalışmalarını arttıracak gibi gözüküyor. Öyle ki milyarder, son zamanlarda oldukça güçlü bir Bitcoin destekçisi durumunda. 

Kısa bir süre önce Twitter’daki her hesabın Lightning Network cüzdanına bağlanabileceğini söyleyen Dorsey, madencilik ve NFT gibi alanlara da oldukça büyük yatırımlar yapıyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim