Anlık Bildirim

Twitter, EURO 2020'de en çok konuşulanları açıkladı

Twitter, Euro 2020 yarı final maçlarında Türkiye'nin en çok konuştuğu olayları, oyuncuları ve takımları açıkladı. En çok etkileşim alan tweetler hangileri?

Twitter, EURO 2020'de en çok konuşulanları açıkladı Tam Boyutta Gör

Twitter, Haziran ayında başlayan Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçları hakkındaki verileri açıkladı. İtalya-İspanya ve İngiltere-Danimarka maçlarında Türkiye'de en çok konuşulan olaylar, oyuncular ve takımlar duyuruldu. Gruplar ve diğer eleme maçlarındaki veriler açıklanmadı.

Yarı finalin ilk maçı İtalya-İspanya maçıydı. Türkiye’de bu maçla ilgili olarak en çok İspanya hakkında tweet atıldı. Globalde ise İtalya daha fazla konuşulan takımdı. Seri penaltı atışlarında Alvaro Morata’nın kaçırdığı penaltı maçın en çok konuşulan olayı olurken penaltıya dair atılan tweet, maçın en çok etkileşim alan tweet’i oldu.

[twitter=https://twitter.com/demarkesports/status/14125273063971635279

İtalya-İspanya maçının Türkiye’de en çok konuşulan oyuncuları Bonucci, Chiellini ve Donnarumma oldu. Globaldeki verilere baktığımızda ise maçın en çok konuşulan oyuncusu Chiellini, maçın en çok konuşulan olayı ise Morata’nın kaçırdığı penaltı oldu.

Yarı finalin diğer maçında İngiltere ve Danimarka karşı karşıya geldi. Bu maçta Türkiye’de İngiltere’ye dair atılan tweetler, Danimarka için atılan tweetleri neredeyse ikiye katladı. En çok konuşulan oyuncu İngiliz yıldız Bukayo Saka olurken, Danimarka’nın kalecisi Kasper Schmeichel de özellikle de yaptığı kurtarışlarla Twitter’da gündemdeydi. Attığı golle takımı finale taşıyan Harry Kane ise en çok konuşulan üçüncü futbolcu oldu. Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil’in Sterling'in penaltısı hakkında şüphesini dile getirdiği tweet, Türkiye’de en çok etkileşim alan tweet olmayı başardı.

Globalde Maçın en çok konuşulan oyuncuları Saka ve Kane olurken, İngiltere’nin final coşkusunu haykırdığı tweet en çok retweet alan tweet oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim