Anlık Bildirim

uTorrent artık reklamsız abonelik seçeneği sunuyor

Yaklaşık olarak 150 milyon kullanıcıya sahip dünyanın en popüler BitTorrent istemcisi uTorrent, sonunda para kazanmanın alternatif bir yolunu buldu. Yazılım artık reklamsız abonelik seçeneği sunacak.
En sevdiğiniz BitTorrent istemcisinde reklam görmekten sıkıldınız mı? Eğer uTorrent kullanıyorsanız artık küçük bir yıllık ücret karşılığında reklamları ortadan kaldırabileceksiniz. Yazılım artık yıllık 4.95 dolar (15 TL) karşılığında reklamsız bir deneyim yaşamanıza izin verecek bir abonelik seçeneği sunuyor.

Dünyanın en popüler BitTorrent istemcisi olan uTorrent, geçtiğimiz aylarda uzun vadeli alternatif bir gelir modeli yaratma arayışında olduğunu açıklamıştı. Talep edilen rakam küçük gibi görünse de 150 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan platform için milyonlarca dolarlık bir nakit akışı sağlayabilecek.

Popüler torrent istemcisi ayrıca yıllık 19.95 dolar (62 TL) fiyat etiketine sahip daha kapsamlı bir abonelik seçeneği de sunuyor. uTorrent Pro olarak adlandırılan bu paket, yazılımda yer alan reklamları kaldırmasının yanında ek olarak virüs ve malware koruması da sunacak. Ayrıca kullanıcıların torrent'leri indirmeden canlı akış olarak izleyebilmelerine izin verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4819 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bittorrent, reklamsız ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim