Anlık Bildirim

Time dergisi metaverse'e giriş yapıyor: Bilançosunda ETH tutacak

Metaverse hakkında içerikler üreteceğini duyuran Time dergisi, bilançosuna Ethereum ekleyeceğini duyurdu. TIME daha önce de NFT'ye adım atmıştı.                                  

Time dergisi metaverse'e giriş yapıyor

Dünyanın önde gelen dev şirketleri, bilançosunda kripto paralara yer vermeye devam ediyor. Son olarak TIME dergisi, bilançosunda Ethereum’a yer vereceğini duyurdu. 

Kısa bir süre önce yapılan açıklamada dünyanın en prestijli dergilerinden TIME, okuyucularını metaversehakkında eğitmek için önde gelen kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital ile anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında TIME dergisi, TIME 100 Companies listesi ve Into the Metaverse adlı haftalık bir bültenler yayınlayacak.

Ayrıca TIME for Learning adlı yeni bir internet sayfası üzerinden metaverse ile ilgili eğitici içeriklere yer verecek olan önde gelen dergi, metaverse alanına dahil olan en son şirket oldu. Galaxy Digital ile yapılan anlaşma kapsamında TIME bilançosunda ETH tutulacak. Galaxy Digital’den Eva Casanov ve TIME dergisinden Keith A. Grossman söz konusu anlaşmanın altı ay süre ile devam edeceğini açıkladı. 

Daha önce NFT alanına da giriş yapan TIME dergisi, bilançosunda Bitcoin tutacağını açıklamıştı. Galaxy Digital ile vardığı en son anlaşma ile TIME, metaverse alanında da bir ilke imza attı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim