Anlık Bildirim

Valve'in başarılı oyunu Portal'ın filmi geliyor

Valve'in popüler oyunu Portal'ın bir film uyarlaması geleceğine dair yıllardır süren dedikoduların ardından JJ Abrams, şu anda film üzerinde çalıştıklarını onayladı.

Valve'in başarılı oyunu Portal'ın filmi geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Valve'in yaptığı, oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Portal'ın filmi yıllar önce duyurulmuştu. Ancak duyurunun ardından filmden pek bir haber alınamadı. Filmi bekleyenler için de geçtiğimiz saatlerde güzel bir haber verildi.

Portal'ın Filmi Hâlâ Geliştirme Aşamasında

Geçtiğimiz günlerde sinema dünyasının popüler isimlerinden JJ Abrams, bir röporta jesnasında Portal filmi hakkında konuştu. Söylediğine göre Portal filmi için şu anda bir senaryo hazır halde bekliyor ve sonunda film için bir şeyler doğru gitmeye başlamış. Bu da demek oluyor ki duyurunun üstünden geçen 8 yılın ardından sonunda film için bir şeyler yapmaya başlanacak.

Ne yazık ki Portal filmi ile ilgili başka hiçbir ayrıntı paylaşılmadı. Ancak önümüzdeki 2 yıl boyunca göremeyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca JJ Abrams, Half Life filmi ile şu anda aktif oalrak ilgilenmediklerini de ekledi. Half Life filmini uzunca bir süre daha göremeyeceğiz gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10359 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
portal, Yazılım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim