Anlık Bildirim

En iyilerden biri olan Half Life 2'nin Valve onaylı yenilenmiş versiyonu geliyor: Half-Life 2 Remastered

Oyun dünyasının birçok anlamda en iyilerinden biri olan Half Life 2'nin tamamen yenilenmiş versiyonu olan Half-Life 2 Remastered Collection geliyor.

Valve onaylı Half-Life 2 Remastered Collection geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Valve'in yaptığı oyun dünyasının birçok anlamda en iyilerinden birisi olan Half Life serisinin ikinci oyunu Half Life 2'nin yenilenmiş bir sürümü geliyor.

Half-Life 2 Remastered Collection

SteamDB, yani Steam veritabanında fark edildiği üzere şu anda Half-Life 2 Remastered Collection üzerinde çalışılıyor. Ancak hemen belirtelim bu paket aslında bir hayran yapımı. Ancak Tyler McVicker'ın söylediğine göre Valve'in resmi olarak onayladığı bir yapım. Bu paketi ise daha önce yine onay alan ve oyunculardan olum eleştiri alan Half-Life 2: Update'i yapanlardan geliyor.

Steam'in veritabanı sayfasını buradan inceleyebilirsiniz. Ne yazık ki şu an için bu paketin ne gibi yeniliklerle geleceği veya çıkış tarihi belli değil. Ancak isminde Collection ibaresi olduğu için Half Life 2'nin ve sonradan çıkan iki bölümün de pakette olacağını düşünebiliriz. 

Valve'in yakın zamanda direkt olarak kendisinin böyle bir projeye başlaması bir hayli zor. O yüzden bu paketin Valve'den sonra en güvenebileceğimiz isimlerden geldiğini de belirtmek gerek. Umuyoruz en az Half-Life 2: Update kalitesinde bir şeyler görebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18105 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
half-life, half-life 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim