Anlık Bildirim

VanEck yeni kripto para ürünlerini duyurdu

Daha önce Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Solana ve Tron fiyatına denk ETN'ler çıkaran VanEck şimdide Avalanche ve Polygon'un ETN'lerini piyasaya sürdü.             

VanEck yeni kripto para ürünlerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Yatırım yönetimi şirketi VanEck, Avalanche ve Polygon odaklı iki yeni ürününü piyasaya süreceğini duyurdu. VanEck cephesinden yapılan açıklamada Avalanche ve Polygon performansına odaklı iki yeni ETN ürününün piyasaya sürüleceği ifade edildi. 

VanEck daha önce de Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Solana ve Tron’un performanslarını izleyen ETN ürünlerini piyasaya sunmuştu. VanEck’in son hamlesiyle birlikte şirketin sunduğu kripto para ETN’lerinin sayısı da yediye yükseldi.

Söz konusu duyuru VanEck’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı. ETN’ler aracılığıyla bu kripto varlıklara direkt olarak yatırım yapılabilir. Bu kripto paralar ise regülatörlerce düzenlenmiş kripto para cüzdanlarında saklanır. 

Son dönemde kripto paralara yönelik ürünlerin sayısında önemli bir artış yaşandı. Öyle ki geride bıraktığımız günlerde önde gelen finansal hizmetler şirketi 21Shares da Bitcoin ve Ethereum ETN’lerini piyasaya sürdüğünü duyurmuştu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim