Anlık Bildirim

TOGG bekleyenlere müjde: Kurasız satış başlıyor

TOGG satın almak için kuraya girmek istemeyenler için müjdeli haber verildi. Gelecek yıldan itibaren TOGG satışları kura usulünden çıkacak ve açık satış usulüne geçecek. 
TOGG Tam Boyutta Gör
Ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, satışa başladığı Mayıs ayından bu yana pazarda iddialı bir rakip olduğunu herkese gösterdi. Sınırlı üretim nedeniyle kura usulü satış yapan TOGG gelecek yıl açık satışa geçiyor.

Kurasız TOGG ne zaman?

Yapılan açıklamaya göre günlük üretim kapasitesi 280 adede çıkan TOGG otomobilimiz bu sayede 2024 yılında yıllık 80 bin üretim barajını geçecek. Artan üretim kapasitesi de TOGG bekleyenlere açık satış olarak yansıyacak.

2024 yılında ilk olarak bu yıldan kuraya girmiş 20 bin asıl talihli ve 20 bin yedek talihliye satış yapılması planlanıyor. Kura sırası tamamlandıktan sonra ise kalan 60 bin civarında TOGG otomobil Trumore uygulaması üzerinden doğrudan satışa açılacak.

Ekim ayında 3567 T10X modeli teslim eden TOGG bugüne kadar ise toplamda 9171 adede ulaştı. Elektrikli otomobil pazarında liderliğe oynayan TOGG muhtemelen önümüzdeki yıl rekor kıracak. Ayrıca sedan otomobilin de gelecek yıl piyasada olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
85768 kez okundu.
62 kişi, toplam 87 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, avax ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim