Anlık Bildirim

Visa, Brezilya’da kripto paraları kabul edebilir

Amerika Birleşik Devletleri merkezli finansal hizmetler şirketi Visa, Brezilyalı bir haber merkezine göre ülkede kripto para birimleri ile yapılan ödemeleri kabul etmeyi planlıyor.

Brezilya’da bulunan yerel haber merkezi Seu Dinherio ile yakın zamanda yapılan bir röportaja göre, finansal hizmetler şirketi Visa’nın başkan yardımcısı Eduardo Abreu, dev şirketin Brezilya’da kripto para birimleri ile ödemeleri kabul etmeyi düşündüğünü belirtti.

Visa, Brezilya’da kripto paraları kabul edebilir Tam Boyutta Gör

Habere göre Abreu, Visa’nın geleneksel finansal faaliyetlerin kripto ekosistemlerine entegre edileceğini ve kullanıcıların kripto ve itibari para kullanarak aynı ortamda işlem yapmalarına izin vereceğini ifade etti: “Bitcoin’i benimsemenin en büyük avantajı kolaylığıdır.”

Ayrıca şirketin, yerel kripto şirketleri ile işbirliği yapmayı planladığı ve “kripto ödeme kartları”nı da kullanıma sunacağı gelen haberler arasında yer aldı. Buna ek olarak Visa, işletmelerin akıllı sözleşmeler kullanarak birbirlerine ödeme yapabilecekleri B2B odaklı bir blockchain projesiüzerinde çalışıyor.

Belirtilen hizmetlerin ne zaman yürürlüğe gireceği söylenmese de şirketin planlarının önümüzdeki aylarda uygulanmaya başlanacağı düşünülüyor.

Kaynakça https://cointelegraph.com/news/visa-reportedly-aims-to-integrate-bitcoin-payments-in-brazil https://bobosandwojaks.com/cryptocurrency-to-be-accepted-by-visa-in-brazil/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim