Anlık Bildirim

Visa, 50'den fazla kripto para şirketiyle ortaklık yaptığını duyurdu

Ünlü finans şirketi Visa, 50'den fazla kripto para şirketiyle ortaklık yaptığını duyurdu. Visa bu sayede dijital varlığı olan müşterilerine birçok kolaylık sağlayacak.

Visa, kripto para şirketleriyle ortaklık yapmaya başladı Tam Boyutta Gör

Ödeme hizmetleri sunan finans şirketi Visa, müşterilerinin dijital paralarını da rahatça harcayabilmesi için 50'den fazla kripto para şirketiyle ortaklık kurdu. Dünyadaki birçok bankanın operasyon işlemleri için altyapısını tercih ettiği Visa, Türkiye'de de yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. 

Ne fayda sağlayacak? 

Bugün yapılan bir açıklamayla Visa içlerinde FTX ve Coinbase de dahil olmak üzere 50'den fazla şirketle ortaklık kurarak, müşterilerinin dijital para birimlerini harcamasına ve dönüştürmesine olanak sağlayacak. Bu ortaklıklar sayesinde müşteriler dijital parayı kabul etmeyen satıcılarda da harcama yapabilecek.

Visa'nın Kripto Para Birimi Başkanı Cuy Sheffield bu ortaklıkla beraber satıcıların hiçbir şeyi değiştirmesi gerekmediğini söylüyor. Öte yandan Sheffield kripto para ticareti yapan ve cüzdanında kripto para bulunduran müşterilerinin sayısı arttığı için böyle bir dönüşümün gerekli olduğunu belirtiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim