Anlık Bildirim

Volkswagen ID elektrikli araçlarını sadece internet üzerinden satacak

Volkswagen'in ID serisi elektrikli araçlarıyla birlikte firmanın satış stratejisinde de değişiklikler meydana geliyor. Bunlardan en belirgini satışların artık internet üzerinden yapılması olacak.

Volkswagen ID elektrikli araçlarını sadece internet üzerinden satacak Tam Boyutta Gör

Volkswagen tarafından yapılan açıklamaya göre firma elektrikli araçlarıyla birlikte satış stratejisini de değiştiriyor. Bu değişiklikle birlikte ID serisi elektrikli araçlar başta olmak üzere sonraki elektrikli modeller de sadece internet üzerinden satılacak.

Volkswagen elektrikli otomobillerin potansiyel müşterileri, direkt olarak internet üzerinden istedikleri aracı seçebilecek ve ardından tercih ettikleri satıcıyı işaretleyebilecekler. Bu sayede satıcıya gidildiğinde maruz kalınacak pazarlama konuşmalarını da engellemek isteyen firma, test sürüşlerini de internet üzerinden randevu vererek gerçekleştirecek. Satıcı şubelerin ekonomik olarak zarar görmelerini engellemek için de araçların internet üzerinden yapılan alım işlemlerinde şube komisyonu toplam tutarın içinde yer alacak.

Yeni sistem dünya çapında Volkswagen bayileri tarafından uygulamaya geçirilecek ve ilk bölge Volkswagen ID 3 ile Avrupa olacak. Elektrikli araçların otomotiv endüstrisini şekillendirdiği bir diğer bölüm de bu sayede satılma işlemleri oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim