Anlık Bildirim

Volkswagen'in ilk elektrikli station wagon'u: Yeni ID.7 Tourer

Sedan versiyonla aynı ölçülere sahip olan yeni Volkswagen ID.7 Tourer, uzun tavanı sayesinde 73 litre daha fazla bagaj hacmi sunuyor.                             

Volkswagen, 2019'un Kasım ayında elektrikli station wagon konsepti ID. Space Vizzion'u tanıtmıştı. Aradan uzun bir zaman geçti ve Alman marka nihayet üretim versiyonuyla karşımızda. Volkswagen ID.7 Tourer adı verilen model, markanın elektrikli station wagon segmentindeki ilk temsilcisi.

Volkswagen ID.7 Tourer, özellikleriyle neler sunuyor❓

Genelde station wagon modeller sedan türevine göre biraz daha uzun olur. Ancak ID.7 ikilisinde farklı bir durum söz konusu. ID.7 Tourer; 4961 mm uzunluğa, 1862 mm genişliğe, 1536 mm yüksekliğe ve 2971 mm aks mesafesine sahip. Bu da ID.7 sedan ile aynı ölçülere sahip olduğu anlamına geliyor.

Elbette ölçüler aynı olsa bile uzun tavanlı modelin artan bagaj hacmi daha pratik bir kullanım sağlıyor. ID.7 Tourer, arka koltuklar aktif haldeyken 605 litre bagaj hacmi sunuyor. Bu değer, sedanınkinden 73 litre daha fazla. Arka koltuklar katlandığında ise bagaj hacmi 1714 litreye kadar yükseliyor. Daha fazla alan gerektiğinde de opsiyon olarak sunulan 460 litrelik portbagaj devreye giriyor.

Volkswagen'in ilk elektrikli station wagon'u: Yeni ID.7 Tourer Tam Boyutta Gör
Volkswagen ID.7 Tourer, arka aks üzerine konumlandırılan, 210 kW (282 hp) güç ve 545 Nm tork üreten bir elektrik motorundan güç alıyor. İlk etapta satışa sunulan Pro versiyonunda 77 kWsa kapasiteye sahip batarya bulunuyor. Daha sonra devreye girecek Pro S versiyonunda ise 86 kWsa'lik batarya bulunacak. Büyük batarya, WLTP'ye göre 685 kilometreye kadar sürüş menzili sunuyor.

Küçük batarya 175 kW'a kadar DC hızlı şarj desteği sunarken büyük bataryada bu değer 200 kW'a kadar çıkıyor. ID.7 Tourer'ın bataryaları yaklaşık 30 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80 doluma ulaşıyor.

ID.7 Tourer'ın üretimi standart ID.7 ve ID.4'ün de üretildiği Emden fabrikasında yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4624 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, id.7 tourer ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim