Anlık Bildirim

Amazon yeni çalışma arkadaşları bulmak için İstanbul'a geliyor

Her geçen gün Türkiye’ye bir adım daha yaklaşan dünyaca ünlü alışveriş sitesi Amazon, yayınladığı iş ilanıyla Türkiye’den çalışma arkadaşları aradığını duyurdu ve mülakatlar için tarih verdi.
Yaklaşık bir ay önce amazon.de adresli web sitesinde Türkçe olarak hizmet vermeye başlayan ve ülkemizdeki kullanıcılara bazı ürünler için kargo ücretlerini kaldıran Amazon’un ismi ülkemizle anılmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi özellikle Özge Özcan’ın Türkiye Pazarlama Yöneticisi ünvanıyla çalışmaya başlaması bu dedikoduları daha da güçlendirmiş, "Amazon Türkiye’ye mi geliyor?" sorularını gündeme getirmişti.
Ünlü alışveriş platformu yayınladığı son iş ilanında bu kez Türkiye’den çalışma arkadaşları aradığını duyurdu. Madrid, Berlin ve Lüksemburg şehirlerinde çalışmak üzere yazılım geliştirme mühendislerine ve direktörlerine ihtiyaç duyan Amazon, mülakatların 23 - 27 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacağını açıkladı.
Personel ihtiyacını karşılamak için İstanbul’a gelen platformun konum itibariyle daha ulaşılabilir olduğu gerekçesiyle ülkemizde iş görüşmesi yapmak istediği düşünülüyor. Elbette bu hamlesiyle birlikte yakınlaşmasını sürdüren Amazon’un ilanı hakkındaki detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bakalım internet devi Türkiye operasyonlarında nasıl bir yol izleyecek…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8876 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim