Anlık Bildirim

Iron Fist yayından kaldırıldı

Uçağı kaza yaparak gizemli K’un Lun bölgesinde 15 yıl kalan ve sonrasında New York’a geri dönen Iron Fist lakaplı Danny Rand’ın hikayesini anlatan Netflix dizisi üçüncü sezon onayını alamadı.

Netflix’in iki sezondur yayında olan Marvel dizisi Iron Fist iptal edildi. Diziye beklenen ilgi olmayınca Netflix yayından kaldırma kararı aldı. Dizinin üçüncü sezonunu bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak.

Kalite düşüyor

Son dönemde sinema sektöründe gördüğümüz yoğun bir süper kahraman akımı dizi sektöründe de kendisini gösteriyor. Gerek Marvel gerek DC Comics yayınlarına ait 10’dan fazla yapım farklı kanallarda ve platformlarda yer bulmuş durumda. Peki bunlara ilgi nasıl?

Aslında Netflix’in son kararı buna cevap veriyor. Netflix ve Marvel ortaklığında iki sezonunu geride bırakan Iron Fist dizisi için üçüncü sezon onayı çıkmadı. Platform şimdilik planları içerisinde Iron Fist olmadığını belirtiyor.

Iron Fist dizisinin iptal edilmesi Defenders dizisinin ikinci sezonunu da tehlikeye soktu. Kaynaklar Defenders için de pek umutlu konuşmuyor. Böylece iki Marvel dizisi birden yayından kalkmış olacak.

Netflix üzerinde en çok beğenilen Daredevil oldu ve üçüncü sezon bu hafta gösterime girecek. Jessica Jones ve Punisher da yeni sezonlarını garantilemişti. Iron Fist ve Luke Cage dizileri ise ikinci sezonları ile biraz hayal kırıklığı yarattı denebilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26201 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, iron fist ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim