Anlık Bildirim

WhatsApp, durum güncellemeleri arayüzünü değiştiriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, durum güncellemeleri arayüzünü yeniliyor. İşte beta sürümünde kullanıma sunulan durum güncellemeleri tepsisi özelliğinin detayları:
WhatsApp, durum güncellemeleri arayüzünü değiştiriyor Tam Boyutta Gör
WhatsApp, geçtiğimiz günlerde kilit ekranından engelleme özelliğini kullanıma sunmuştu. Yakın bir zamanda ise şirket, Google Play Beta Programı aracılığıyla sürümü 2.24.4.23'e çıkaran yeni bir güncelleme yayınladı ve bu sürüm ile yeni bir özellik kullanıma sunuldu.

İşte WhatsApp durum güncellemeleri tepsisi:

WhatsApp şimdilerde durum güncellemeleri için bazı iyileştirmeler uygulayarak güncellemeler sekmesi arayüzünü iyileştirmeye çalışıyor. Yayınlanan yeni beta sürümü ile kullanıcılar, durum güncelleme tepsisi için yeniden tasarlanmış bir arayüze sahip olacak.

WhatsApp, durum güncellemeleri arayüzünü değiştiriyor Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere durum güncellemeleri tepsisi, güncellemeler sekmesinin üst kısmında yer almakta. Yeni arayüz, kullanıcıların küçük resim aracılığıyla ilk paylaşılan durum önizlemesini görmesine olanak tanıyacak ve her güncellemeyi ayrı ayrı açma ihtiyacını ortadan kaldıracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim