Anlık Bildirim

WhatsApp ekran paylaşımı sırasında artık video ve müzik sesi bir arada dinlenebilece

Teknoloji devlerinden WhatsApp, beta sürümünde kullanıcıların ekran paylaşımı esnasında video ve müzik sesini bir arada dinlemelerini sağlayan özelliğini kullanıma sundu. İşte detaylar:
WhatsApp ekran paylaşımında video ve müzik sesi dinlenebilecek Tam Boyutta Gör
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda kullanıcıların WhatsApp rengini değiştirmelerine olanak sağlayan bir özelliği test eden şirket, şimdilerde yeni bir özellik daha test ediyor. Üstelik bu özellik sayesinde artık WhatsApp görüntülü konuşmalar iyileştiriliyor.

WhatsApp görüntülü konuşmalar iyileştiriliyor

Android için WhatsApp beta 2.24.1.19 güncellemesi ile uygulama, video ve müzik sesini bir arada dinleme özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik sayesinde görüşmedeki bir kişi ekranını paylaştığında, cihazında çalan ses de görüşmedeki diğer kişilerle paylaşılacaktır. Bu özellik bireysel aramalarda da çalışmakta ve kullanıcıların bire bir görüntülü görüşmelerinde bile senkronize bir ses deneyimi yaşamasına olanak sağlamakta.

WhatsApp ekran paylaşımında video ve müzik sesi dinlenebilecek Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görülen bu özellik sayesinde bir görüşmedeki kullanıcılar, video görüşmeleri sırasında paylaşılan ses üzerinde denemeler yaparak videoları birlikte izleyebilir. Bu özellik, katılımcıların video oynatma deneyimlerini senkronize etmelerine, sanal bir film izleme veya içerik paylaşma oturumu oluşturmalarına olanak tanıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim