Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 serisinin orijinal paça değişimi ve tamir ücretleri ortaya çıktı

17 Ocak'ta Galaxy Unpacked 2024 etkinliği ile piyasaya sürülecek Samsung'un yeni serisi Galaxy S24'ün orijinal parça değişimi ve tamir ücretleri ortaya çıktı. İşte detaylar:
Samsung Galaxy S24 serisinin tamir ücretleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, şimdilerde yeni serisi Galaxy S24'ü piyasya sürmeye hazırlanıyor. 17 Ocak'ta gerçekleşecek etkinlik sırasında tanıtılacak olan seri hakkında birçok bilgi, lansamana sayılı günler kala ortaya çıktı. Yakın bir zamanda ise serinin ekran ve batarya değişimi gibi tamir ücretleri de ortaya çıktı.

İşte Samsung Galaxy S24 serisinin tamir fiyatları:

Samsung Galaxy S24 serisinin tamir ücretleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Sloven kökenli Mobistekla isimli tamir atölyesi, Samsung Galaxy S24 serisi için orijinal parça değişimi ve tamir ücretlerini, kendi internet sitesinde paylaştı. Telefonlar henüz piyasaya sürülmediği için resmi fiyatlar doğrulanamıyor. Ancak bu sitenin belirlediği fiyatlara göre Galaxy S24'ün kırık ekranının onarılması 259 Euro'yu bulurken Galaxy S24+'ın ekran değişimi 255 Euro, Galaxy S24 Ultra'nın ekran değişimi ise 375 Euro civarında olacak.
Samsung Galaxy S24 serisinin tamir ücretleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Sitede aynı zamanda serinin batarya değişim fiyatları ve diğer onarım fiyatları da bulunmakta. Paylaşılan fiyatlara göre Galaxy S24'ün batarya değişimi 68 Euro, Galaxy S24+'ın batarya değişimi 72 Euro ve serinin en çok beklenen cihazı Galaxy S24 Ultra'nın batarya değişimi ise 65 Euro bandında olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim