Anlık Bildirim

WhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özellikler belli oldu

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'ın son sürümü, önümüzdeki günlerde yepyeni özelliklerle birlikte kullanıcılara sunulacak. İşte uygulamaya eklenecek dört yeni özellik.

WhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özellikler belli oldu Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın en son beta güncellemesi, hem Android hem de iOS platformları için bazı ilginç özellikleri ortaya çıkarmıştı. Bunlar her iki işletim sistemi için de geleceği belirtilen karanlık mod ve kendini imha eden mesaj özelliklerini içeriyordu. Şimdi ise uygulamanın bir sonraki güncellemesiyle gelecek özelliklerin tümü belli oldu.

Karanlık Mod

Kullanıcılar uzun bir süredir WhatsApp için bir karanlık mod desteği istiyorlardı. Bu özellik bazı beta sürümlerinde görülse de henüz geliştirme aşamasında olduğu için kararlı sürümde yer almamıştı. İyi haber şu ki artık WhatsApp yeni sürümde karanlık moda ve karanlık bildirim mesajlarına kavuşuyor.

Kendini imha eden mesajlar

WhatsApp yeni güncellemesi ile birlikte artık kullanıcılara, kendini imha eden mesajlar gönderebilme şansı verecek. Bundan böyle 5 saniye, 1 saat, 7 gün veya 30 gün sonra kendini silmeye ayarlanmış mesajları listenizdeki kişilere gönderebileceksiniz.

WhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özellikler belli oldu Tam Boyutta Gör

Başlangıç ekranı

Splash Screen olarak adlandırılan bu özellik ile uygulama ilk kez başlatıldığında, ekranda bir WhatsApp logosu belirecek. Logonun bir de karanlık versiyonu olacak ve hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olacak.

Sessize alınanların durumunu gizleme

WhatsApp'a gelecek yeni özelliklerden birisi de, sessize aldığınız kişileirn durum güncellemelerinin de gizlenmesi olacak. Bu özelliği aktif duruma getirdiğinizde, durum güncellemeleri gölümünde gizli ibaresi yer alacak ve göster seçeneğine tıkladığınızda ise bu kişilerin sessize alınan durumlarını görebileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12534 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim