Anlık Bildirim

WhatsApp'ın kilit özelliği web uygulamasına geliyor

WhatsApp Web'in yeni özelliği belli oldu. WhatsApp, kullanıcıların konuşmalarını kilitlemesine olanak tanıyan sohbet kilidi özelliğini web uygulamasına taşıyor. 
whatsapp web sohbet kilidi özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
WhatsApp, kullanıcıların özel konuşmalarını bir nevi gizlemelerine olanak tanıyan sohbet kilidi özeliğini sunuyor. Şimdi bu gizlilik özelliği WhatsApp Web uygulamasına geliyor. Sohbet Kilidi özelliği şu anda geliştirilme aşamasında, gelecek bir güncellemeyle kullanıma sunulacak.

WhatsApp Web sohbet kilidi özelliği betada

WhatsApp, yeni arayüzüyle kullanıcılara daha modern ve görsel olarak çekici bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Özellikle karanlık temanın estetiğini dikkatlice seçilmiş bir renk şemasıyla geliştiriyor ve daha iyi bir gezinme için sekmeler içeriyor. Yeni arayüz hâlâ geliştirilme aşamasındayken, kullanıcıların sohbetlerini kilitlemesine olanak tanıyacak yeni bir özellik ortaya çıktı. Kilitli sohbetlerin kullanıcı konuşmalarına ek düzeyde gizlilik ve güvenlik sağlayan özel bir sekmeye sahip olması bekleniyor.

WhatsApp web kullanıcıları da artık kişisel bilgileri, gizli detayları veya hassas konuları içeren tartışmaları istemedikleri kişilere göstermemeyi seçebilecek. Muhtemelen bir kodla istenen sohbetler kilitlenebilecek. Kilitli sohbetler tüm platformlarda senkronize edilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim