Anlık Bildirim

WhatsApp'ın tasarımı değişiyor: Artık beyaz renkte olacak

WhatsApp'ta tasarım değişiklikleri devam ediyor. Yakın zamanda gezinme çubuğunun tasarımını değiştiren ve ekranın altına taşıyan WhatsApp, şimdi de ikonik yeşil rengini terk etmeye hazırlanıyor.
WhatsApp'ın tasarımı değişiyor: Artık beyaz renkte olacak Tam Boyutta Gör
WhatsApp uzunca süredir koruduğu tasarım anlayışını değiştirmeye başladı. Yakın zamanda gezinme çubuğunun tasarımını değiştiren ve ekranın altına taşıyan WhatsApp, şimdi de ikonik yeşil rengini terk etmeye hazırlanıyor. 

WhatsApp, beyaz renge dönüyor

Daha önceki beta sürümlerinde yeni beyaz tema ortaya çıkmıştı. Artık değişikliklerin geniş çaplı olarak olarak sunulmaya başlandığı belirtiliyor. 2.24.6.77 beta sürümünde ortaya çıkan yeni tasarımda üst çubuğun yeşilden beyaza döndüğü, WhatsApp yazısının ise yeşil renkte yazıldığı görülüyor. Aynı şekilde, sohbet pencerelerindeki üst çubuk ve profiller de artık beyaz arka plana sahip. Bu değişiklikler ile tasarımı ve rengi değiştirilen yeni gezinti çubuğuyla daha uyumlu bir arayüz oluşturulmuş. Bunların dışında üç noktalı açılır menüde de değişiklikler yapılmış.  Artık menüdeki öğelerin birer simgeye sahip olduğu görülüyor.

Yeni alt çubuk hali hazırda kullanıma sunulduğu için, renk değişikliğinin de yakın zamanda bütün kullanıcılara açılması sürpriz olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim