Anlık Bildirim

WhatsApp, kilit ekranından engelleme özelliğini kullanıma sundu

WhatsApp'ta kişi engellemek için sohbeti açmanız gerekmiyor. İstenmeyen numaradan gelen mesajı açmadan engelleyebilirsiniz. Peki, WhatsApp kilit ekranından engelleme nasıl yapılıyor?
whatsapp kişi engelleme hızlı yolu Tam Boyutta Gör
WhatsApp hesapları telefon numaralarına bağlı olduğundan, numaralarımız da artık çeşitli kurumlarla paylaşıldığından, istenmeyen aramalar ve mesajlar arttı. WhatsApp, güvenliğinizi sağlamak için bilinmeyen numaralardan mesaj aldığınızda gönderenin iletişim bilgilerinin hemen altında uyarıcı mesajlar görüntülüyor. Platform, aynı zamanda spam iletileri doğrudan kilit ekranınızdan yönetmenizi kolaylaştıran yeni bir özelliğe de sahip. Artık WhatsApp'ta bir mesaj aldığınızda, bu tür sohbetler için Kişilere ekle düğmesinin yanında belirgin bir Engelle düğmesi de göreceksiniz. Peki, WhatsApp kilit ekranından kişi engelleme özelliği nasıl kullanılacak?

WhatsApp kilit ekranından kişi engelleme adımları 📲

whatsapp kişi engelleme kilit ekranından Tam Boyutta Gör
WhatsApp, artık istenmeyen kişileri doğrudan kilit ekranından engelleme seçeneği sunuyor. Spam mesajları engellemek için ekran kilidini açmanız gerekmiyor; doğrudan bildirim üzerinden kişiyi engellemeniz mümkün. WhatsApp kilit ekranından kişi nasıl engellenir adım adım görelim ⬇️
  1. Kilit ekranında WhatsApp mesajının yanındaki oka dokunun.
  2. Engelle ve yanıtla seçeneklerini göreceksiniz.
  3. Engelle’ye dokunun.
  4. Engellencek Whatsapp numarasını doğrulayın.
  5. Kişiyi bildir’i seçin ve Engelle butonuna dokunun.

WhatsApp’ın yeni özelliğiyle istenmeyen kişiyi engellemek için sohbeti arayıp bulmanız gerekmeyecek. Platform, ilk kez bilinmeyen bir kişiden mesaj aldığınızda iletişim bilgilerinin yanında bir uyarı gösteriyor; kişiyi engelleme veya ekleme seçeneği sunuyor. En son değişiklik, WhatsApp’ın spam mesajlarla mücadelesinin bir parçası olup kullanıcılara daha fazla kontrol sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim