Anlık Bildirim

WhatsApp'in masaüstü uygulaması için otomatik dosya indirme seçeneği geliyor

WhatsApp isimli uygulamayı masaüstü sürümü aracılığı ile kullanan kişiler için vakit kazandıran bir özellik şu anda denenme sürecinde. Bu özelliğin denendiği versiyon WhatsApp Desktop beta 2.2241.
WhatsApp Tam Boyutta Gör
Şimdilik sadece belirli kullanıcılar tarafından test edilebilen bu yeniliğin yakında herkese açık bir şekilde yayımlanacağı öngörülüyor. Bu özellik daha önce akıllı telefonlarda kullanılabilir hâle getirilmişti.

 

WhatsApp otomatik indirme seçeneği ile gündemde

Mobil cihazlarda aktif edilen otomatik dosya indirme mekanizması milyonlarca kullanıcı tarafından sevildi. Kullanıcılar bir ay önce bu yazılıma eklenen bir başka özellik sayesinde kendisine ait olan hesap bilgileri ile tercih ettiği WhatsApp ayarlarını talep etme ve bunları bir rapor şeklinde elde etme seçeneğine kavuştu.

Ayarlar kısmında otomatik indirme seçeneğinin fotoğraflar, ses dosyaları, videolar ve dokümanlar için açık olup olmadığını kontrol edebileceksiniz. Ses kayıtları ise bu yenilikten etkilenmeyecek. Zira onlar varsayılan bir biçimde otomatik olarak indirilebiliyor.

Masaüstünde otomatik indirme özelliği için tercih ettiğiniz ayarlar akıllı telefonunuzdaki ayarlar ile aynı olmayabilir. Bu detayı atlamamakta fayda var. Son olarak otomatik indirme seçeneğinin ne zaman her kullanıcı için devreye sokulacağı henüz belli değil ancak birçok kaynak deneme sürecinin çok uzun sürmeyeceğini söylüyor.

Bu özelliğin masaüstünüze gelip gelmediğini kontrol etmek için uygulamanın Ayarlar sekmesini kontrol edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim