Anlık Bildirim

WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini getiriyor

WhatsApp, gönderilen mesajları düzenlememize olanak sağlayacak yeni güncellemesini getiriyor. Artık gönderilen mesajlar silinmeden düzenleme yapılarak düzeltilecek.

WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini getiriyor Tam Boyutta Gör

WhatsApp yeni özelliklerini test ediyor. Yeni güncellemesi ile gönderilen mesajları düzenleme ve mesaj tepkilerine cilt tonu özelliklerini getirecek olan WhatsApp, hem daha özel bir deneyim hem de kolaylık sunacak.

WhatsApp mesaj tepkilerine cilt tonu özelliği geliyor

WhatsApp yeni özellikleriyle kullanıcıların beğenisini toplayacak. Android beta sürümünde görünen WhatsApp'ın yeni özellikleri görünüşe göre büyük kolaylık sağlıyor. Bildiğiniz üzere eskiden WhatsApp'ta gönderilen mesajları silmek mümkün değildi. Ancak birkaç yıldır bu mesajları karşı taraftan da silmek mümkün. Şimdi ise yanlış ya da hatalı gönderilen mesajları silmeden düzenlemek mümkün olacak.

WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini getiriyor Tam Boyutta Gör

Yeni güncelleme ile gönderilen mesajlardaki hatalar mesaj silinmeden ya da yeni bir mesaj satırı oluşturulmadan düzenlenebilecek. Bu sayede sohbette gereksiz mesaj satırları yer almayacak.

WhatsApp mesaj düzenleme özelliğini getiriyor Tam Boyutta Gör

Öte yandan yine WhatsApp'a yeni eklenen özellikler arasında mesaj tepkileri bulunuyordu. Bu yeni güncelleme ile tepkilerde artık cilt tonu seçimi yapılabilecek. Yani koyu ya da açık cilt tonu tercihleri ile mesaj tepkilerinizi iletebileceksiniz. Böylece daha özel bir deneyim sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4559 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim