Anlık Bildirim

Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro, 8 Haziran'da geliyor

Xiaomi'nin Mart ayında tanıttığı modelleri Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro, Haziran'da satışa sunuluyor. Black Shark 5 modelleri yakında satın alınabilir olacak.

Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro, 8 Haziran'da geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin alt markası olarak varlığını sürdüren Black Shark, yeni modelleri ile önümüzdeki ay karşımızda olacak. Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro açıklamalara göre Haziran'da satışta olacak.

Black Shark 5 ailesi 8 Haziran'da geliyor

Xiaomi Mart ayında Black Shark 5, Black Shark 5 Pro ve Black Shark RS ismindeki modellerini tanıtmıştı. Şimdi ise Black Shark 5 ailesi küresel pazarda satışa çıkıyor. Açıklamalara göre 8 Haziran'da satışa sunulacak olan Black Shark 5 modelleri, ilk olarak Malezya'da satılacak. Ardından diğer ülkelerde de göreceğimiz Black Shark 5 modelleri sırasıyla Snapdragon 870 ve Snapdragon 8 Gen 1 yonga setlerine sahip olacak.

Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro, 8 Haziran'da geliyor

Her iki modelde de üçlü kamera grubu kullanan Black Shark, giriş modelinde 64MP + 13MP + 2MP olarak şekillenmiş arka kamera grubuna sahip. Black Shark 5 Pro'da ise 108MP'lik ana kamera bulunurken, 13MP'lik bir ultra geniş açılı kamera ve 5MP'lik bir makro kamera yine arka tarafta bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim