Anlık Bildirim

WhatsApp sohbet listesinizin en üst kısmına yeni bir araç çubuğu geliyor

WhatsApp, topluluk sekmelerinin görünümünü iyileştirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte sohbet listenizdeki topluluk sekmelerinin yeni görünümü:     
WhatsApp sohbet listesinizin en üstünde topluluk sekmeleri olacak Tam Boyutta Gör
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde Android sürümünün görünümünü güncelleştireceği ve iOS benzeri bir tasarıma geçeceği ortaya çıkmıştı.Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapora göreyse tasarımdaki yenilikler devam edecek.

WhatsApp sohbet listenizin en üst bölümünde bulunduğunuz topluluklar görünecek

WhatsApp'ın Android sürümünde test ettiği yeni bir özellik WABetaInfo tarafından ortaya çıkarıldı. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi WhatsApp, gelecekte sohbet listenizin en üstünde bulunacak ve katıldığınız tüm toplulukları içerecek yeni bir araç çubuğu getirmeyi planlıyor. 

WhatsApp sohbet listesinizin en üstünde topluluk sekmeleri olacak Tam Boyutta Gör
Bu özellik ile birlikte bir topluluğa ait olan tüm gruplar, ana topluluk sekmesi seçildiğinde sohbet listesinde filtreleneceğinden kullanıcılara gruplarının listesini daha iyi görme olanağı sağlayacak. Ayrıca bir topluluğa bağlı belirli bir gruptan mesaj aldığınızda, topluluk simgesinin üzerinde mavi bir rozet görüneceğinden ötürü topluluklardan alınan mesajlar üzerinde daha hızlı bir kontrole sahip olmanız kolaylaşacak. Son olarak şimdilik test aşamasında olan bu özelliğin topluluklar için geçerli olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim