Anlık Bildirim

WhatsApp sohbet kilitleri, yakında bağlı tüm cihazlar arasında senkronize edilebilecek

Yeni özellikler test etmeye devam eden WhatsApp, sohbet gizliliğini iyileştiriyor. Beta sürümünde ortaya çıkan yeni bir özelliğe göre artık sohbet kilitleri, cihazlar arasında senkronize edilebilecek.
WhatsApp'taki kilitli sohbetler bağlı tüm cihazlarda kilitlenecek Tam Boyutta Gör
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapora göreyse WhatsApp, bağlantılı cihazlar için bir sohbet kilidi özelliği üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, sohbet gizliliğini iyileştiriyor

WhatsApp, kullanıcılara Android için WhatsApp'taki konuşmalarının gizliliği üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için yeni bir özellik test ediyor. WhatsApp beta 2.24.4.14 güncellemesinde ortaya çıkan özelliğe göre artık ana cihazda bir sohbet kilitlendiğinde, tüm bağlı cihazlardaki o sohbet otomatik olarak kilitlenecek.

WhatsApp'taki kilitli sohbetler bağlı tüm cihazlarda kilitlenecek Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görülen bu özellik ile sohbet kilitleri artık cihazlar arasında senkronize edilebilecek. Böylece bağlantılı bir cihazdaki tüm kilitli sohbetlerin listesini açmak için gizli bir koda ihtiyaç duyulacak ve birden fazla cihazdaki konuşmalar için ekstra bir güvenlik katmanı sağlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim