Anlık Bildirim

Windows 10'un yeni Başlat menüsünün ilk görüntüsü yayınlandı

Microsoft, Windows 10 işletim sistemi için yeni bir Başlat menüsü hazırlıyor. Şirket canlı karoların yer almadığı yeni tasarım konseptinin ilk görüntüsü yayınladı.

Windows 10'un yeni Başlat menüsünün ilk görüntüsü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesinde canlı karoların olmadığı yeni bir Başlat menüsü sunmaya hazırlandığını daha önceki haberimizde sizlere aktarmıştık.

Yazılım devi yeniden tasarlanan Başlat menüsünün ilk görüntüsünü yayınladı. Windows Insider podcast yayını sırasında ekrana getirilen görüntü yeni tasarım konseptinin ilk aşamalarını gösteriyor.

Windows 8 işletim sistemiyle tanıştığımız canlı karolar, sistem arayüzünde oldukça önemli bir rol oynamak üzere kullanıma sunulsalar da istenilen etkiyi yarattıkları pek söylenemez.

Windows 10'un yeni Başlat menüsünün ilk görüntüsü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Canlı karolar kalacak

Microsoft, canlı karolar ile etkileşime giren kullanıcı sayısı son derece az olduğu için yeni Başlat menüsünde bunun yerine Akıcı Tasarım diline sahip statik simgelere yer verecek.

Ancak şirket canlı karoların işletim sistemindeki varlığına devam edeceğini söylüyor. Gelen bilgilere göre Başlat menüsünde varsayılan olarak statik simgeler gösterilecek. Dileyen kullanıcılar sistem ayarlarından canlı karoları etkinleştirebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13923 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, başlat menüsü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim