Anlık Bildirim

Windows 11, güncellenmiş hesap makinesi, ekran kaydetme ve posta uygulamalarını aldı

Windows 11'de yer alan standart Microsoft uygulamaları güncellendi. Hesap makinesi, ekran kaydetme ve posta uygulamaları yeni tasarıma uygun hal getirildi.

Windows 11'de yer alan uygulamalar güncellendi Tam Boyutta Gör

Windows 11'de yer alan bu uygulamalardaki değişikliklerin minimum düzeyde olduğu ve Windows 11'in genel stilini takip etmek için küçük tasarım iyileştirmeleri içerdiği belirtiliyor.

Posta ve Takvim uygulamalarının artık daha yuvarlak köşeleri var. Bilgisayarda hangi modun bulunduğuna bağlı olarak, uygulamaların renk şeması da değişiyor. Yani sistem koyu moddaysa bu uygulamalar da karanlık moda bağlı şekilde koyu bir hale geliyor.

Hesap Makinesi yeniden yazıldı

Win + Shift + S klavye kombinasyonu, Windows 11'de ekran görüntüsü almanın kısa yolu olacak. Bu tuşlara bastıktan sonra, Makas aracı çerçeveyi kırpmak için düzenleme menüsünü açacaktır.

Windows 11'de yer alan uygulamalar güncellendi

Hesap Makinesi'nde artık sistem genelindeki temadan farklı olacak bir tema ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Microsoft, Hesap Makinesi uygulamasını C# dilinde yeniden yazdı. Böylece daha fazla geliştirici, GitHub'da aracın geliştirilmesine katkıda bulunabilecekler.

Windows 11'de yer alan uygulamalar güncellendi Tam Boyutta Gör

Microsoft, yeni nesil işletim sistemi Windows 11'i 24 Haziran'da tanıtmıştı. Bu yeni sürüm, yeni bir tasarım, oyuncular için iyileştirmeler ve güncellenmiş bir uygulama mağazası getirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim