Anlık Bildirim

GTA V ve FIFA gibi popüler oyunların 1 dakikada ne kadar para kazandıkları açıklandı

Geliştirici şirketlerine milyarlarca dolar gelir sağlayan popüler oyunların, dakikada ne kadar kazandırdıklarıyla ilgili dikkat çeken bir analiz yapıldı.

Popüler oyunların 1 dakikada ne kadar kazandıkları açıklandı Tam Boyutta Gör

Tencent, Activision Blizzard, Electronic Arts ve diğer büyük şirketler, her yıl projelerinin finansal başarılarıyla övünmekteler. Bu konuda ilgi çekici veriler yayınlayan NetBet, popüler oyunların son 24 aydaki satış ve kazanç verilerini analiz etti ve her birinin 1 dakikada ne kadar para kazandırdığını gözler önüne serdi.

Oyunlar para basıyor

Shareware projeleri arasında lider 4.661 dolarlık bir sonuçla Tencent'ten Honor of Kings oyunu oldu. Ardından, aynı şirketten Game for Peace adlı PUBG Mobile'ın Çince versiyonu geliyor: Dakika başına kazancı 4.414 dolar. Roblox Corporation'dan Roblox, ilk üçü 4.357 dolarlık bir gösterge ile kapatıyor ve ilk beşi ise sırasıyla 4.052 ve 3652 dolarlık göstergelerle Free Fire ve Pokemon GO tamamlıyor.

Popüler oyunların 1 dakikada ne kadar kazandıkları açıklandı Tam Boyutta Gör

Premium (ücretli) PC ve konsol oyunlarının puanları çok daha düşük. Bunlardan Call of Duty: Modern Warfare, 3.634 dolarlık bir gösterge ile en kârlı oyun oldu. Ardından dakikada 2.055 dolar kazanan FIFA 20 geliyor. Üçüncü sırada 1.733 dolarla Grand Theft Auto V ve dördüncü sırada ise 1.691 dolarlık gelirle NBA 2K21 var. Call of Duty: Black Ops Cold War ise ilk beşi 1.290 dolarlık kazançla kapatıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim