Anlık Bildirim

Windows 11'in Saat uygulaması yepyeni özellikler ve değişen tasarım ile geliyor

Microsoft, Windows 11 ile gelecek yeni tasarım ve uygulama değişikliklerini yavaş bir şekilde paylaşmaya devam ediyor. Saat uygulaması yeni özellikler ve değişen tasarım ile paylaşıldı.

Windows 11'in yeni Saat uygulamasının tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows 11 ile değişecek uygulamalar hakkında paylaşım sağlamaya devam ediyor. Daha önceden Paint ve Fotoğraflar uygulamalarının modern yeni tasarımlarının ortaya çıkması ile beraber Hesap Makinesi, Posta ve Takvim uygulamalarını da değiştiren şirket, yeni Saat uygulamasının tasarımını ve özelliklerini paylaştı.

Görev planlaması yapılabilecek

Windows 11 Insider sürümleri için yayınlanan Saat uygulaması, sadece tasarım değişikliği ile gelmeyerek kullanıcıların belirli görevler atayabileceği Focus Sessions adlı özelliğine de ev sahipliği yapıyor. Yeni özellik, kullanıcıların bir iş üzerinde ne kadar süre çalışmak istediklerine göre zaman sınırı belirlemelerine olanak sağlayacak. Bu eklenti kullanıcılara kendi iş zamanını oluştururken, ne zaman ara vermeleri gerektiğini öneren bir Odak Zamanlayıcısını da içerecek.

Microsoft, yapılan araştırmalara dayanarak müzik dinlemenin odak dağılma oranını azaltacağını düşünüyor ve Focus Sessions, Spotify hesaplarıyla bağlantı kurabiliyor. Belirledikleri görevlere göre günlük hedefler belirleyebilecek kullanıcılar, istedikleri müziğe Saat uygulaması üzerinden ulaşabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim