Anlık Bildirim

Resmi WinZip uygulaması Microsoft Store'a geldi

Windows 10 cihazlara özel resmi WinZip uygulaması Microsoft Store'da yayınlandı. WinZip Microsoft Store Edition bulut hizmetlerine bağlanabildiği gibi sosyal medyada dosya paylaşımını da destekliyor.
WinZip Computing, Windows 10 cihazlar için resmi uygulamasını çıkardı. WinZip Microsoft Store Edition isimli uygulama şu anda Microsoft Store'dan indirilebiliyor.
Windows 10 için özel olarak geliştirilen uygulama .zip, .rar gibi 26 sıkıştırılmış dosya formatını destekliyor. Ayrıca Microsoft OneDrive, Dropbox, Google Drive vb. gibi bulut hizmetlerine bağlanabildiğini de belirtelim.
Uygulamayı şu anda ücretsiz bir aylık deneme sürümü olarak kullanmak mümkün ancak deneme süresinden sonra kullanmaya devam edebilmek için aylık abonelik gerekiyor.

Askeri sınıf şifreleme ile verilerinizi koruyor

Ücretsiz deneme sürümünün WinZip uygulamasının tüm özelliklerini sunduğunu belirtelim. WinZip uygulaması sosyal medya ve anlık mesajlaşma hizmetleri üzerinden dosya paylaşımı yapılmasını da sağlıyor.
Şirket ayrıca kullanıcılara dosya paylaşımından önce parola ve askeri sınıf şifreleme ile verilerini koruma seçeneği de sunuyor. WinZip Microsoft Store Edition uygulamasını denemek isterseniz buraya tıklayarak Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9538 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim