Anlık Bildirim

Instagram'ın resmi Windows 10 uygulaması nihayet yayınlandı

Instagram’ın kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen resmi Windows 10 uygulaması nihayet yayınlandı. Böylelikle artık bilgisayarınızdan ve tabletinizden de fotoğraf paylaşabileceksiniz.
Nisan ayında Windows 10 mobil uygulamasını indirmeye sunan Instagram artık güncel işletim sistemini kullanan herkesin sosyal ağ deneyimini yaşamasını sağlıyor. Instagram'ı bilgisayar ve tabletlere getiren uygulamada aynı mobil cihazlarda olduğu gibi keşfet, direkt mesaj ve hikayeler gibi tüm özellik yer alıyor. Gelen yorumlar ve mesajlar ise bildirim olarak anında görüntülenebiliyor.
Fotoğraf düzenlemek ve paylaşmak için maalesef cihazınızın dokunmatik ekrana ve ön-arka kameraya sahip olması gerekiyor. Dilerseniz cihazınızın galerisindeki fotoğrafları da Instagram’da paylaşabilmeniz mümkün. Yani normal bir bilgisayardan fotoğraf paylaşabilmeniz şu an için ne yazık ki mümkün değil.
Geçtiğimiz ay yapılan açıklama ile Windows 10'un dünya çapında 400 milyondan fazla cihazda kullanıldığını açıklayan Microsoft, Instagram desteğiyle birlikte kullanıcı deneyimini ve -az da olsa- pazar payını arttırmak istiyor. Dilerseniz Instagram’ın Windows 10 uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim