Anlık Bildirim

Xbox Series X'in FidelityFX Super Resolution (FSR) desteği olacağı doğrulandı

AMD'nin Nvidia'nın DLSS teknolojisine verdiği yanıt olan FidelityFX Super Resolution (FSR) teknolojisi Xbox Series X'te desteklenecek.

Xbox Series X'te FidelityFX Super Resolution olacak Tam Boyutta Gör

Yeni nesle geçmemiz ile birlikte konsollarda da PC'de bir süredir kullanılan teknolojileri kullanmaya başladı bildiğiniz gibi. Işın izleme yeni nesil konsollarda yavaş yavaş karşımıza çıkmaya başladı. Microsoft ise Xbox Series X'te FidelityFX Super Resolution'ın olacağını onayladı.

Xbox Series X, FidelityFX Super Resolution Desteği Sunacak

Bildiğiniz gibi Nvidia'nın bir süredir DLSS isimli bir teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji derin öğrenme sayesinde oyunun performansını ve görüntü kalitesini arttırıyor diyebiliriz basitçe. Kesinlikle son dönemin en başarılı teknolojilerinden birisi. AMD de bir süredir bu teknolojiye bir cevap vermek için çalışmalarına devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde FidelityFX Super Resolution resmi olarak tanıtılmıştı. Microsoft'tan da Xbox Series X sahiplerine bir güzel haber geldi.

IGN'in haberine göre Xbox Series X'in FidelityFX Super Resolution'ı destekleyeceği Microsoft tarafından doğrulandı. Bir Microsoft sözcüsü yaptığı açıklamada "FidelityFX Super Resolution'ın, Xbox Series X'te çözünürlüğün ve FPS'in yükselmesi için harika bir yöntem olmasından heyecan duyuyoruz. İlerleyen süreçte bu konu ile ilgili daha fazla açıklamamız olacak." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim