Anlık Bildirim

Xiaomi su kullanan akıllı battaniye geliştirdi

Xiaomi MIJIA Smart Plumbing Blanket adıyla kitle fonlama platformuna çıkan akıllı battaniye, su dolaşımını kullanarak yatağı ısıtıyor ve uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor.
Xiaomi MIJIA Smart Plumbing Blanket
Tüketicilerin gündelik kullanımına yönelik olarak farklı ürünler geliştiren Xiaomi bu kez akıllı bir battaniye ile karşımıza çıkıyor. Xiaomi MIJIA Smart Plumbing Blanket geleneksel elektrikli battaniyelerden oldukça farklı.

Xiaomi akıllı battaniye

Xiaomi MIJIA Smart Plumbing Blanket modeli alışık olduğumuz elektriği doğrudan battaniye içerisine vererek ısıtmak yerine, ayrı bir modül içerisinde ısıttığı suyu dolaşıma sokarak ısınma sağlıyor. Böylece yatakta herhangi elektrikli bileşen olmuyor.

400W seramik bir çekirdeği olan modül ise 25 desibel civarında gürültü çıkarıyor. 11 güvenlik katmanı olan sistem herhangi bir elektrik kaçağına da izin vermiyor. Battaniye 65 derecede 2 saat boyunca çalışarak toz akarlarını da giderebiliyor.

MIJIA sistemine dahil olarak uygulama üzerinden de kontrol edilen battaniye deposundaki suyu değiştirmeden 1 ay kullanılabiliyor ve DC frekans dönüştürücü ile minimal düzeyde elektrik tüketimi yapıyor. Xiaomi MIJIA Smart Plumbing Blanket akıllı battaniye 55$ fiyat etiketi ile Youpin kitle fonlama platformuna çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim