Anlık Bildirim

Xiaomi AX3600 yönlendirici endüstriyel sınıfında ilk son kullanıcı ürünü olacak

Xiaomi Mi AIoT AX3600 yönlendirici Qualcomm'un endüstriyel kullanım için tasarladığı Networking Pro platformunu ana akım segmentte kullanan ilk ağ ürünü olma özelliğine sahip.

Xiaomi AX3600 yönlendirici endüstriyel sınıfında ilk son kullanıcı ürünü olacak Tam Boyutta Gör

Son dönemde özellikle oyuncu donanımları sektörünün de etkisiyle ağ ürünleri pazarı da hareketlenmiş durumda. Yoğun trafiği analiz ederek öncelik tanıması gereken ağ ürünleri gelişmiş donanım istiyor.

Mi AIoT AX3600 neler sunacak?

Qualcomm bir süre önce bu ihtiyaca yönelik olarak endüstriyel sınıfta mücadele edecek Qualcomm Networking Pro serisini duyurmuştu. 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran bu seri hitap ettiği segmente göre farklı anten dizilimleri, algılayıcılar, akış teknolojileri barındırıyor. Seride 400, 600, 800, 1200 modelleri yer alıyor.

Xiaomi bu platformu ana akım pazarına ilk sunacak firma oldu. Mi AIoT AX3600 yönlendirici Qualcomm Networking Pro 600 serisindeki IPQ8071 paketini temel alıyor. Yüksek hızda ardışık bağlantılar sunan yönlendirici ayrıca enerji verimliliği ve kapsama yetenekleri ile dikkat çekiyor.

Nesnelerin İnterneti cihazlarını da kontrol eden Mi AIoT AX3600 yönlendirici yapay zeka tarafında da firmanın dijital asistanına bağlantı kuracak. Mi AIoT AX3600 yönlendirici Xiaomi Mi 10 ile aynı etkinlikte tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim