Anlık Bildirim

Xiaomi, robot köpek CyberDog'un yeteneklerini gösteren yeni bir video yayınladı

Xiaomi geçtiğimiz yaz tanıttığı robot köpeğinin yeteneklerini gözler önüne seren yeni bir video yayınladı. Paylaşılan klip, CyberDog'un sensör ve teknolojilerini de detaylandırıyor.

Xiaomi CyberDog'un yeni bir videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi geçtiğimiz Ağustos ayında tanıttığı robot köpek CyberDog ile ilgili yeni bir video yayınladı. Çinli markanın resmi YouTube kanalında paylaşılan 2 dakikalık görüntü robot köpeğin gerçekte neler yapabildiğini ve hangi sensörlerle donatıldığını gösteriyor.

Xiaomi CyberDog tasarım olarak Boston Dynamic tarafından üretilen Spot'a çok benziyor ancak ondan çok daha ucuz. Hyundai tarafından satın alınan Boston Dynamic'in robot köpeği 74.500 dolara satılıyor. Xiaomi CyberDog'un fiyat etiketi ise 1.540 dolar.

Xiaomi CyberDog özellikleri

Xiaomi'nin robot köpeği 3.2 m/sn hızda hareket edebildiği gibi ters takla gibi karmaşık eylemler gerçekleştirebiliyor. Video, şirketin kendi geliştirdiği servo motorları kullanan CyberDog'un nasıl pati verdiğini, arka ayakları üzerinde durduğunu ve sırtının üzerine yattığını gösteriyor.

Xiaomi CyberDog'un yeni bir videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Robot köpek Nvidia Jetson Xavier NX platformu üzerine inşa edildi. Yapay zeka desteğinin yanı sıra 128 GB SSD, ultrasonik sensör, binoküler ultra geniş açılı kameralar, ToF sensörü ve GPS modülü de dahil olmak üzere çok sayıda bileşen içeriyor. Ayrıca IP53 suya dayanıklılık sertifikası var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim