Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10 Ultra antibakteriyel kılıfla gelecek

Xiaomi merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonunu yakında tanıtacak. Şirketin patronu, Mi 10 Ultra'nın antimikrobiyal koruyucu kılıf ve aynı özellikte koruyucu ekran filmiyle geleceğini açıkladı.

Xiaomi Mi 10 Ultra antibakteriyel kılıfla gelecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lei Jun, şirketin önümüzdeki hafta tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonuyla ilgili detayları açıklamayı sürdürüyor. Açıklanan son bilgilere göre Mi 10 Ultra, antibakteriyel kılıfla gelecek ki bu da Covid-19 krizi döneminde son derece yerinde bir karar.

Jun, Çinli mikro blog sitesi Weibo'daki bir gönderisinde bu konuya değindi. Deneyimli yönetici kutudan akıllı telefonla birlikte antimikrobiyal koruyucu kılıf çıkacağını söyledi. Ayrıca cihazın ekranında aynı özelliklere sahip bir koruyucu ekran filmi bulunacak.

Xiaomi Mi 10 Ultra antibakteriyel kılıfla gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung da antimikrobiyal aksesuar sunuyor

Kılıf, b temel alan antimikrobiyal teknolojiye sahip olacak. Aynı şeyin çeşitli tekstil ürünlerinde de kullanıldığını biliyoruz. Gümüş iyonları bakterileri olumsuz etkileyerek işlevsiz hale getirebiliyor.

Xiaomi Mi 10 Ultra antibakteriyel kılıfla gelecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi, antimikrobiyal aksesuar sunan ilk şirket olmayacak. Samsung da geçtiğimiz ay "Antimicrobial Coating" markasının tescilini yaptırmıştı. Şirket bu özel antimikrobiyal kaplamayı Galaxy Note 20 serisinin aksesuarlarında kullandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim