Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10'un Snapdragon 870 işlemcili modeli yolda

Çin'den gelen yeni bilgilere göre Xiaomi geçen yılki Mi 10 serisini genişletmeyi planlıyor. Şirketin Snapdragon 870 yonga setiyle güçlendirilmiş yeni bir Mi 10 modeli hazırladığı bildirildi.

Xiaomi Mi 10'un Snapdragon 870 işlemcili modeli yolda Tam Boyutta Gör

Xiaomi kısa süre önce yeni amiral gemisi Mi 11'i piyasaya sürmesine rağmen geçen yılki Mi 10 serisinin devamı gelecek gibi görünüyor.

ITHome'un raporuna göre Çinli teknoloji devi yeni bir Mi 10 modeli üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun Snapdragon 870 yonga setiyle güçlendirileceğine yönelik bilgiler var.

Snapdragon 870'in birkaç gün önce tanıtıldığını hatırlatalım. Geçen yılki Snapdragon 865 Plus'ın hız aşırtmalı versiyon olarak gelen yonga seti, maksimum 3.2 GHz saat hızında çalışan yüksek performanslı Kryo 585 çekirdeğine sahip.

Xiaomi Mi 10'un Snapdragon 870 işlemcili modeli yolda Tam Boyutta Gör

Cihazın prototipi test ediliyor

Snapdragon 870 bu çeyrek itibarıyla akıllı telefonlarda kullanılmaya başlanacak. Motorola, iQOO, OnePlus, OPPO ve Xiaomi dahil olmak üzere birçok üretici bu işlemciyi temel alan modeller çıkarmayı planlıyor.

Snapdragon 870 ile güçlendirilmiş Xiaomi Mi 10'un tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği belli dğeil. Ancak şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgiye göre Xiaomi hali hazırda cihazın bir prototipini test ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim