Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A3 hediye ediyoruz

DonanımHaber Instagram hesabımızdan bir kişiye Xiaomi Mi A3 akıllı telefon hediye ediyoruz. Şansınızı denemek istiyorsanız acele edin. Kazanan Cuma günü belli olacak.

Xiaomi Mi A3 hediye ediyoruz Tam Boyutta Gör

DonanımHaber Instagram hesabımızda en yeni teknoloji haberleri ve 1 dakikalık kısa haber videolarının yanı sıra hediyeler dağıtmaya devam ediyoruz. Bu defa 1 kişiye Xiaomi Mi A3 akıllı telefon hediye ediyoruz.

Donanımhaber Instagram hesabımız: @donanimhabercom

Xiaomi Mi A3, sahip olduğu 3 adet arka kamerası, Snapdragon 665 işlemcisi ve Android One özellikleriyle dikkat çekiyor. Bir takipçimize Xiaomi Türkiye garantili, 64 GB hafızalı ve mavi renkte Mi A3 hediye edeceğiz.

Katılımlar Instagram hesabımızdaki gönderiden gerçekleştirilecek. Katılım koşullarına ve diğer detaylara oradan ulaşabilirsiniz. Hediyenin kazananı Cuma günü yapılacak canlı yayınca belli olacak. Yayın başlayana kadar katılım gerçekleştirebilirsiniz. İlgili gönderiye 1 yorum atan ile çok yorum atanın şansı eşit olacak. Bu hediyeyi kaçırırsanız üzülmeyin. Yakın zamanda telefon, Bluetooth kulaklık, akıllı bileklik, aksiyon kamerası gibi teknolojik pek çok ürünü sizlere hediye edeceğiz.

Instagram hesabımızı takip ederek hediyelerden haberdar olabileceğiniz gibi teknoloji, eğlence, otomobil, bilim ve savunma sanayi ile ilgili Instagram’a özel hazırladığımız 1 dakikalık kısa haber videolarımızı da seyredebilirsiniz.

Donanımhaber Instagram hesabımız: @donanimhabercom

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15226 kez okundu.
46 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sıcak fırsatlar, sıcak fırsat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim