Anlık Bildirim

Xiaomi yeni katlanabilir telefonunu yıl sonuna saklıyor

Xiaomi Mi Mix Fold katlanabilir ekranlı telefon modelinin yeni versiyonunda daha gelişmiş bir menteşe sistemi olacak ve muhtemelen global pazara hazır hale gelecek.

Xiaomi Mi Mix Fold daha gelişmiş bir menteşe ile geliyor Tam Boyutta Gör

Mi Mix Fold ile katlanabilir ekranlı akıllı telefon dünyasına adım atan ve oldukça da beğeni toplayan Xiaomi, ikinci versiyon için kolları sıvadı. Bu kez daha gelişmiş bir menteşe sistemi entegre ediliyor. 

Xiaomi Mi Mix Fold 2 mi?

Xiaomi Mi Mix Fold hatırlanacağı üzere 8 inçlik AMOLED ana ekran, 6.52 inçlik AMOLED dış ekran, Snapdragon 888 yonga seti, 5000mAh kapasiteli batarya, 108MP ana sensör ve masa üstü tarzı kullanıcı ara yüzü ile geliyordu. 

Kaynaklara göre Xiaomi Mi Mix Fold S veya Xiaomi Mi Mix Fold 2 şeklinde isimlendirileceği tahmin edilen devam versiyonunda yine aynı özellikler kullanılıyor. Ana ekran Samsung imzalı ve 120Hz tazeleme hızına sahip. Dış ekran ise Visionox imzalı ve 90Hz tazeleme hızına ulaşıyor. 

Farklı olarak devam modelinin daha gelişmiş bir menteşe sistemi ile geleceği ifade ediliyor. Bu sayede daha dayanıklı olacak. Modelin iç yapısının hali hazırda test edildiği ve yakın dönemde genel kullanım testlerine geçileceği belirtiliyor. 

Henüz bellek seçenekleri, diğer kameralar ve hızlı şarj gibi konularda net bilgiler yok ancak firmanın yıl sonuna doğru bir tanıtım yapması bekleniyor. Diğer taraftan bu versiyonun global pazara çıkabileceği de vurgulanıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim