Anlık Bildirim

Xiaomi Mi TV 5X'in ilk görüntüleri ortaya çıktı

Xiaomi önümüzdeki hafta ince çerçevelere sahip uygun fiyatlı bir akıllı televizyon tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala Mi TV 5X'in ilk görüntüleri ve temel özellikleri internete düştü.

Xiaomi Mi TV 5X ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Xiaomi, 26 Ağustos tarihinde yeni ürünlerini sergileyeceği bir etkinlik düzenleyecek. Önümüzdeki hafta duyurulacak ürünler arasında yer alan Xiaomi Mi TV 5X'in ilk görüntüleri internete düştü.

Yeni televizyonun nasıl göründüğünü görmek için 26 Ağustos'u beklememize gerek kalmadı. Yayınlanan görseller Xiaomi Mi TV 5X'in Dolby ses teknolojisi, ortam ışığı sensörü ve oldukça ince metal çerçevelere sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi TV 5X ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi TV 5X özellikleri

Tüm bunlara ek olarak akıllı TV'nin, kullanıcılara uzak mesafeden sesle kontrol imkanı sağlamak için son derece hassas mikrofonlarla donatıldığını belirtelim. Ayrıca üst seviye bir donanım platformundan da bahsediliyor.

Şu anda televizyon hakkında bilinen tüm detaylar bunlar. Geri kalan her şeyi önümüzdeki hafta öğreneceğiz. Ancak güvenle söyleyebileceğimiz birşey daha var. Bu da Xiaomi Mi TV 5X serisinin oldukça uygun fiyatlı olacağı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim